المقادير:
- كيس مكرونة شرايط مسلوقة(مكرونة رشتة)
- ¼ كيلو صدور فراخ متبلة ومقطّعة مكعبات
- كوب كريمة الطبخ
- ¼ كيلو مشروم شرائح
- ملعقة كبيرة زبدة
- ½ بصلة مفرومة
- ½ كوب مرق دجاج
- ملح وفلفل
ملحوظة:
ممكن تستبدلي المكرونة الشرايط بالمكرونة اللي متوفّرة عندك.
الطريقة:1- ضعي البصل المفروم مع الزبدة في طاسة على النار، وبعدين حطّي عليها صدور الدجاج، وقلّبيهم مع بعض لحد ما الدجاج تستوي جيدا.
2- ضيفي المشروم والمرق على الفراخ، وقلّبيهم جيدا مع بعض، وفي الآخر
ضيفي كريمة الطبخ، وسيبيهم لحد ما يغلوا مع بعض، وبعدين تبّليهم بالملح
والفلفل.
3- بعدين ضيفي المكرونة على الصوص، وقلّبيهم مع بعض جيدا، وحطّي
المكرونة في أطباق التقديم، وممكن تزيّني الطبق بأوراق الريحان أو البقدونس
المفروم.. وبالهنا والشفا.