الوصفة مجربة والنتيجة مضمونة ان شاء الله
جربوه سهل جدا …. مش هاتشترو بسكويت من برة تانى ابداً
المقادير1 كوب زبدة طريقة
1 كوب سكر بودرة
1 كوب نشا
2 كوب دقيق فاخر منخول
2 بيض
1 ملعقة كبيرة فانيليا
1 ملعقة كبيرة باكنج باودر
رشة ملح
الطريقة :نخفق الزبدة الطريقة والسكر البودرة والنشا الى ان يكونو شبه الكريما .
نضيف البكنج باودر والفانيليا والملح والبيض ونخفق مرة اخرى.
وبعد كده نبدأ نضيف الدقيق على دفعات (ممكن هنا نقسم العجينة
ونحط معلقتين كاكاو بدل معلقتين دقيق لنحصل على بسكويت شيكولاتة) ونعجن
لحد ما عجينة البسكويت تكون متماسكة. مثل الصورة التالية اللى فيها
البسكويت بيتقطع بالقطاعة.
نفرد عجينة البسكويت بسمك متوسط على ورق زبدة أو ورق سولفان
أو حتى كيس بلاستيك علشان نعرف نشيل قطع البسكويت بعد كده بسهولة . ونقطع
بالقاطاعات المناسبة او المفضلة
خبز البسكويتنخبزها على حرارة 130درجة لمدة ربع ساعة ونحمر الوش
ويمكننا تزيينها بالشكل المفضل